OTTAVIO MM BLACK JACKET

€40.35
Features

Discover the Egochef Ottavio short-sleeved chef jacket, an essential garment for culinary professionals. Made from a blend of polyester (65%) and cotton (35%), this jacket guarantees durability and comfort during your long days in the kitchen.

Colour
Size

Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
10 15% €60.53
50 20% €403.54
Quantity

  Delivery policy

2-5 business days

  Return policy

up to 14 calendar days

Categories:

Tags: no tags

El disseny de màniga curta proporciona llibertat de moviment i una sensació fresca mentre treballes. A més, compta amb una pràctic butxaca a la màniga i una altra al pit, brindant-te espai addicional per als teus utensilis i eines essencials.

La jaqueta Egochef Ottavio també presenta l'innovador sistema Air Plus a l'esquena, que afavoreix la ventilació i la transpirabilitat, mantenint-te fresc fins i tot en els moments més intensos de la teva feina.

Els claudàtors ocults afegeixen un toc d'elegància a la jaqueta, permetent obrir i tancar la peça de forma discreta i ràpida. A més, en faciliten l'ús diari i garanteixen un ajustament perfecte.

En resum, la jaqueta de cuiner Egochef Ottavio de màniga curta és lelecció ideal per als professionals exigents. Amb la seva barreja de polièster i cotó, butxaques a la màniga i al pit, sistema Air Plus a l'esquena i claudàtors ocults, aquesta jaqueta combina estil, funcionalitat i comoditat en una sola peça. Potencia el teu exercici a la cuina amb aquesta jaqueta de qualitat superior. Fes-te'n ara i consulta la possibilitat de rebre-la personalitzada amb la bandera de la teva comunitat, país o nom!

2065002C
15 Items

Data sheet

Poliester
65%
grs/m2
200
Algodón
35%