• On sale!
  • -10%
  • New

V NECK TECHNICAL T-SHIRT

€10.35
€11.50
Save 10%
Features

Technical T-shirt with V Neck: Ultra-resistant, Light and Breathable

Quality and Comfort in every detail

Discover our technical V-neck t-shirt, designed to give you a superior experience during your sporting activities. Made of 100% polyester, this garment offers a perfect combination of durability, lightness and breathability.

Colour
Size

Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
10 15% €15.52
50 20% €103.46
Quantity

  Delivery policy

2-5 business days

  Return policy

up to 14 calendar days

Categories:

Tags: no tags

Teixit d'assecat Ràpid per a un Rendiment Òptim

Gràcies al teixit d'assecat ràpid, aquesta samarreta et mantindrà fresc i sec fins i tot en els entrenaments més intensos. La tecnologia d'absorció d'humitat allunya la suor de la pell, permetent una evaporació ràpida i evitant la sensació d'humitat incòmoda. Així podràs mantenir el teu màxim rendiment sense distraccions.

Estil i Funcionalitat al Coll de Bec

El coll de bec amb tira de neteja de la nostra samarreta tècnica afegeix un toc d'estil modern. A més, la tira cobreix costures al coll garanteix una major durabilitat i resistència, evitant que es desgasti amb l'ús continu.

Un Disseny que prioritza la Comoditat

La màniga raglan amb repunt especial ofereix una major llibertat de moviment, permetent realitzar qualsevol activitat sense restriccions. L'acabat de doble repunt al baix de les mànigues i de la peça assegura una major resistència i durabilitat, perquè puguis gaudir de la teva samarreta tècnica durant molt de temps.

En resum, la nostra samarreta tècnica amb coll de bec és lelecció perfecta per als amants de lesport que busquen qualitat, comoditat i estil en una sola peça. El seu teixit ultraresistent, lleuger i transpirable, combinat amb detalls funcionals, garanteix un rendiment òptim en qualsevol activitat que facis.

PA476
80 Items